Stembevrijding en Stemhealing door Jacky

Hieronder vind je informatie over trajecten stembevrijding en stemhealing bij Jacky

Wat biedt het jou

Met een traject ga je een commitment met jezelf aan ten aanzien van een specifiek thema over een vastgestelde periode. Het proces is volledig op maat. Ik begeleid jou tussen de sessies door; je krijgt na elke sessie opdrachten en meditaties voor thuis.
Een traject biedt jou de gelegenheid fundamentele stappen te zetten in de bevrijding van jezelf. Om je échte zelf te ontdekken, te ervaren en te bevrijden via je stem. Door (liefst) dagelijks te zingen wat er in je leeft. Je telkens over te geven aan de klanken die uit jou willen komen. Steeds opnieuw je weerstand omarmen, je verlangens ervaren en loslaten wat je niet meer dient. Ruimte geven aan alles wat in jou aan het licht wil komen.
Onderdrukte emoties, beperkende overtuigingen, blokkades in je lichaam, ook trauma´s als dat aan de orde is. Jij gaat jouw waarheid kennen en uiten. Je ontspant, je gaat jezelf op waarde schatten en accepteren. Je (zelf)vertrouwen neemt toe. Ook ga je gronden en kwaliteiten als verbinding, dankbaarheid, speelsheid, liefde en vrijheid krijgen ruimte in jou.
De kracht van stembevrijding zit in het toepassen van de eenvoud van steeds toelaten en uiten wat er in je leeft. Een traject brengt dat in je systeem.

Wat kun je verwachten

Bij een traject werken we de eerste sessie aan het formuleren en zingen van een heldere intentie. Die intentie is jouw spiegel in het dagelijks leven. Je kunt al je ervaringen gaan bezien vanuit die focus. Daardoor ga je daadwerkelijk de stappen zetten waar je zo naar verlangt. Ik begeleid je dan ook tussen de sessies door. De sessies zelf kun je het beste met een open houding en nieuwsgierig tegemoet treden. Laat je verrassen. Je maakt een reis om te ontdekken wat er in je leeft en ik begeleid je daar liefdevol en gefocust bij. Ik bied een veilige setting om je zingend te uiten en maak daarnaast gebruik van opstellingen, werken met je innerlijk kind, energiewerk en creatief werk als tekenen of schrijven. Ik ben jouw coach op je pad van het bevrijden van jouw stem en jezelf. Ik gebruik daarbij ook mijn eigen stem en sjamanendrum.
Een traject duur 7 weken als je wekelijks komt en 14 weken als je om de week komt. Je investeert 900 euro bij 7 weken en 995 bij 14 weken.

Voor wie?

Ik gun dit traject aan iedereen die verlangens in zichzelf herkent als: "ik wil mijn échte zelf bevrijden", "ik wil mijn ziel laten zingen", "ik wil leren te zijn met wat er is", "ik wil leren mijn gevoelens te erkennen en te uiten", "ik wil voluit leven en liefhebben", "ïk wil mijn unieke stem laten klinken, "ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten". Dat soort intenties.
Dat vergt moed, inzet en investering. Moedig ben je als je mét je angst stappen durft te zetten.
Verder ben je iemand die ernaar verlangt het hart te openen, ook al heb je wonden. Je kiest voor liefde.
En last but not least: je wilt dat doen via je stem en in een 1-op-1 setting met mij, Jacky. Je voelt dus een klik. Afhankelijk van je verlangen, kan een traject mooi te combineren zijn met een activiteit in een groep, zoals een weekend of de retreat.

Ervaringen

Anna (58): "Ik was echt klaar met mezelf. Boos dat ik mijn hele leven al voor anderen zorgde. En ik maakte me ook overal zorgen over. Door het traject bij Jacky is er een andere Anna tevoorschijn gekomen. Assertiever, krachtiger. Ik zeg nu waar het op staat en ik kan op een goede manier nee zeggen.

Eva (42): "Ik ben zangeres en ik verlangde ernaar op het podium te zingen vanuit mijn ware zelf. Tijdens het traject zijn er lagen afgepeld; er zijn geen muurtjes meer. Nu durf ik tijdens optredens mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik kan mijn licht laten schijnen.

Praktische informatie:

Locatie: Mesdaglaan 16 Vleuten (bij Jacky thuis)
Vooor het maken van een afspraak, voor kennismaking of overleg, bel of mail mij gerust via "contact".