Stembevrijding door Jacky
(nu off- én online mogelijk)

Hieronder vind je informatie over sessies en trajecten stembevrijding bij Jacky

Proeven aan stembevrijding

Als je eerst wilt proeven of stembevrijding bij mij (en/of stemhealing) iets voor jou is en je wilt voelen of wij een klik hebben, dan bied ik de mogelijkheid van een korte sessie van 45 minuten. Mogelijk dient zich iets aan wat verder uitgediept kan worden in een sessie stembevrijding, stemhealing of een traject. Ook kunnen we samen bekijken op welke wijze ik jou het best kan begeleiden (individueel of in een groep, of een combinatie van beide)

Wat biedt een sessie (of traject) stembevrijding jou

Ruimte voor jou, om jezelf te laten horen en zien. Om jouw stem te ontdekken, te ervaren, te bevrijden. Te zingen wat er in je leeft. Je over te geven aan de klanken die uit jou willen komen. Je weerstand omarmen, je verlangens ervaren en loslaten wat je niet meer dient. Ruimte voor alles wat in jou aan het licht wil komen.
Onderdrukte emoties, beperkende overtuigingen, blokkades in je lichaam, ook trauma´s als dat aan de orde is. Jij leert jouw waarheid kennen en uiten. De sessies zijn volledig op maat en gaan direct naar de kern van jouw proces. Ze brengen je ontspanning, eigenwaarde, acceptatie, gronding, zelfvertrouwen, ruimte, verbinding, dankbaarheid, speelsheid, levenslust, liefde en vrijheid.

Wat kun je verwachten

Een sessie kun je het beste met een open houding en nieuwsgierig tegemoet treden. Laat je verrassen. Je maakt een reis om te ontdekken wat er in je leeft en ik begeleid je daar liefdevol en gefocust bij. Ik bied een veilige setting om je (zingend) te uiten en maak daarnaast gebruik van opstellingen, werken met je innerlijk kind, energiewerk en creatief werk als tekenen of schrijven. Ik ben jouw coach op je pad van het bevrijden van jouw stem en jezelf. Ik gebruik daarbij ook mijn eigen stem en sjamanendrum.
Bij een traject werken we de eerste sessie aan het formuleren van een heldere intentie, zodat die jou gedurende het traject in het dagelijks leven helpt focussen op waar het jou om gaat. Ik begeleid je dan ook tussen de sessies door. (zie verder de informatie bij traject)

Ervaringen

Anna (58): "Ik was echt klaar met mezelf. Boos dat ik mijn hele leven al voor anderen zorgde. En ik maakte me ook overal zorgen over. Door het traject bij Jacky is er een andere Anna tevoorschijn gekomen. Assertiever, krachtiger. Ik zeg nu waar het op staat en ik kan op een goede manier nee zeggen.

Eva (42): "Ik ben zangeres en ik verlangde ernaar op het podium te zingen vanuit mijn ware zelf. Tijdens het traject zijn er lagen afgepeld; er zijn geen muurtjes meer. Nu durf ik tijdens optredens mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik kan mijn licht laten schijnen.

Praktische informatie:

Locatie: Mesdaglaan 16 Vleuten (bij Jacky thuis)
Vooor het maken van een afspraak, voor kennismaking of overleg, bel of mail mij gerust via "contact".