Meiweekend stembevrijding en opstellingen
in Vleuten

Hieronder vind je informatie over het evenement.

Wat biedt het jou

Leer jezelf écht te uiten en ervaar dat jij er mag zijn, precies zoals je bent. Ervaar ruimte, levenslust, verbinding, vertrouwen, liefde en vrijheid door jezelf te voelen en te uiten. Met en zonder woorden, zingend en klinkend, samen en op jezelf. Met alle ruimte voor jou en jouw persoonlijke proces.Dat is wat dit weekend stembevrijding en opstellingen jou kan brengen.
In een veilige en speelse setting ga jij de diepte in. In een liefdevolle en open sfeer. Doortastend begeleiden Jacky en Jan jou naar de kern en wat bij jou in het licht wil komen. Intuïtief gaan we in op wat zich in het moment aandient. We combineren het stembevrijdende werk met opstellingen en stemhealings. Zo ervaar je hoe helend het is om voor elkaar te zingen. Ook met de bezielende en transformerende begeleiding van onze sjamanendrums en de gitaar van Clementine, onze host.

Schrijf je nu in!

Wat vragen we

Verlang volop met een open en nieuwsgierige houding, open je voor jouw ervaringen in het moment, zorg steeds goed voor jezelf, omarm wat zich ook voordoet en geef je over aan je stem en wat de opstellingen laten zien. Kortom: laat je verrassen zonder verwachtingen!

Praktische informatie:

Data & tijd: vrijdag 15 mei 19.15 tot en met zondag 17 mei 17.00 uur
Locatie: yogastudio De Appelbloesem in Vleuten. 5 minuten lopen van NS station Vleuten.
Maximaal aantal deelnemers: 8
Kosten 295 euro zijn exclusief verblijf en maaltijden. De lunch verzorgen we gezamenlijk.
Informeer naar de mogelijkheden wanneer je een laag inkomen hebt.
Meer info of direct contact met Jacky, druk op de contactknop.
Of schrijf je nu direct in via de inschrijfknop.