Bel mij

06-42353864

Mail mij

contact
@jackypeeters.nl

Bezoek mij

Mesdaglaan 16,
Vleuten

Bel nuMail nuGoogle Maps

Jacky

Jacky ontwapent met haar openheid.

Van oorsprong gezondheidswetenschapper, bracht het leven Jacky op het pad van stembevrijding. Haar eerste weekend bij Jan Kortie was levensveranderend. Het bevrijdde haar van angst, trauma en ziekte. Deze ervaring wilde ze delen en dit doet ze inmiddels al twaalf jaar met alle liefde. Breed opgeleid, put zij uit een rijke variatie aan tools om jou te openen voor wie jij werkelijk bent: Stembevrijding (Jan Kortie), Soul Voice, Opstellingen en Relatietrainingen (Jan Geurtz, Hannah Cuppen). Ze is een bevlogen, voluit levende vrouw met twee prachtige volwassen zonen.

Jan

Draagt bij door te zijn en te zingen.

Een boek van Jan Geurtz bracht Jan in een klap op het spirituele pad. Door Jacky kwam hij in contact met Stembevrijding en Stemhealing. Hierin ontdekte hij de kracht van zingen en de drum om zichzelf en anderen te openen. Hij staat naast Jacky tijdens alle workshops om de groep mede te dragen en om zijn mannelijke energie en stem in te brengen. Jan houdt daarnaast van dansen en zet zich in als vrijwilliger. Hij is vader van drie mooie zonen.

Jacky en Jan

“Het doet er bij zingen erg toe of je man of vrouw bent” - Jan Kortie

Jacky Peeters en Jan Boellaard zijn geliefden. Tijdens hun liefdesrelatie is als vanzelf een samenwerkingsrelatie ontstaan. Zij zien het als hun roeping om de liefdesenergie die tussen hen stroomt te delen met anderen. Want uiteindelijk draait alles om liefde. Zingen en klanken ontvangen is hierbij het krachtigste instrument dat zij kennen. Samen gebruiken zij dit in de vorm van Stembevrijding, Stemhealing, en RelatieZingen.

Laat je inspireren door Jacky

oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen